Wie zijn wij

Wij zijn een klein bedrijf gevestigd in de omgeving Ypenburg-Leidschenveen. Vanuit deze regio brengen wij u waar u maar wilt in binnen- en buitenland.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met ervaren chauffeurs en goede taxi’s die zijn voorzien van veel comfort.

Ziekenhuis

Het is zelden leuk als u naar het ziekenhuis moet. En tegenwoordig moet u zelfs vaak betalen om uw auto te kunnen parkeren. Probeer de volgende keer eens een taxi voor uw ziekenhuisvervoer en ervaar hoe makkelijk en snel dat is.

Vliegveld

Al helemaal zin in uw vakantie of stedentrip? Laat ons u brengen en uw vakantie start bij de voordeur. Wij zetten u netjes af bij de juiste vertrekbalie en helpen uiteraard met uw bagage.

Zakelijk

Als het om een zakelijke afspraak gaat, is stiptheid het allerbelangrijkste. Laat het vervoer daarom aan ons over. Wij zijn op de hoogte van eventuele vertragingen en zorgen dat u of uw zakenrelatie op tijd en fris op uw afspraak verschijnt.

Online

Geen zin om te bellen? Bestel uw taxi dan online. Klik op de knop ‘contact/prijsopgave’ en mail uw verzoek. Direct een taxi nodig? Dan is bellen toch handiger op 070 – 260 2006.

Scan de QR code afbeelding met uw mobiele telefoon en voeg de contact-gegevens van Taxiservice Nootdorp toe aan de contacten van uw telefoon.

  • 1. Pak uw telefoon
  • 2. Scan de afbeelding met de App
  • 3. Klik op Create New Contact
  • 4. Klik op Done

qr code